Moi! Me ollaan joukkuevoimistelujoukkue Finett Järvenpäästä. Kilpaillemme 16-18-vuotiaiden SM-sarjassa keväällä 2013. Joukkueeseemme kuuluu 8 motivoitunutta voimistelijaa. Tervetuloa lukemaan kuuluumisiamme voimistelun arjesta ! :)

maanantai 13. helmikuuta 2012

Junioriringin leiri

Terveisiä Kisakalliosta!

Viime viikonloppuna olimme tutussa Kisakalliossa ringin leirillä. Meidän lisäksi treenaamassa oli myös OVO Junior Team, Team Vantaa Junior, Sole, Flex, Point, Tähdettäret, Fionat ja Element. Leiriltä sai paljon vinkkejä kotisalille ja nähtiinpähän tulevan kisakauden ohjelmiakin (:



PERJANTAINA leiri alkoi klo 15, koska keli oli melko surkea, matkassa kesti... Onneksi kuitenkin selviydyttiin paikalle leirin avaukseen. Avauksen jälkeen suunnattiin tennishalliin omaan treeniin vain 8 tytön voimin, sillä ahkerat lukiolaisemme Lotta ja Petra olivat tekemässä koetta, eivätkä ehtineet vasta kuin illemmaksi paikalle. Parin tunnin oman treenin jälkeen oli vielä Iiriksen tunti, jossa teimme erilaisia perusharjoitteita piruettien ja tasapainojen kehittämiseen. Sitten majoittauduimme onneksemme Katajanrinteisiin (niihin hienoihin kerrostaloihin) nukkumaan.





LAUANTAINA aloitimme kahdeksalta jalkatekniikalla ja liikkuvuudella, jota kesti pari tuntia. Jalat olivat eilisen jäljiltä aika kipeät ja kankeat (ja varsinkin 8 aamulla), joten teimme hyvä alkulämppä ennen tuntia. :D Klo 11 jatkoimme Hansun tuomari tunnilla tunnin verran. Seuraavana oli vuorossa Hannan vaikeusoisien oikea suoritustekniikka- tunti, jossa kävimme hyvin tarkasti läpi, mitä lihaksia pitää käyttää eri tasapainoissa pysyäkseen. Sieltä jatkoimme hetkeksi omaan harkkaan ja kävimme läpi ohjelman muutoksia, joita oli tullut päivän aikana.

Illemmalla oli vielä LEIRINÄYTÖS, jossa saimme nähdä joukkueiden kevään ohjelmat. Hyvältä näytti! :) Oman suorituksemme ei ollut kovin kummoinen, sillä useimmat unohtelivat uusia muutoksia :D Näytöksestä suuntasimme kaikki auditorioon, jossa oli yhteinen Kasva urheilijaksi-luento, jossa kävimme läpi elämänrytmitesti tuloksia. Luennon jälkeen lähdimme iltapalan kautta hieromaan kipeitä lihaksiamme ja sen jälkeen sitten nukkumaan.




SUNNUNTAINA saimme nukkua hiukan pitempään, sillä Jaanan ohjelma tunti alkoi klo 10. Sen jälkeen olikin Päivin ohjelma tunti, ja lounaan jälkeen jatkoimme vielä koko leirin päätteeksi puolioista tuntia tanssien. Leirin päätti vielä yhteinen päätöshetki, jossa myös oli loppuverkkaa.

Nyt tällä viikolla meillä oli vain maanantai vapaata&palautumista leiristä ja nyt sitten onkin tämä viikonloppu aherrettu TEHOVIIKONLOPUN parissa koksuja tehden. ((:
Siitä ja muustakin tulossa postausta pikapuoliin ! (:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti