Moi! Me ollaan joukkuevoimistelujoukkue Finett Järvenpäästä. Kilpaillemme 16-18-vuotiaiden SM-sarjassa keväällä 2013. Joukkueeseemme kuuluu 8 motivoitunutta voimistelijaa. Tervetuloa lukemaan kuuluumisiamme voimistelun arjesta ! :)

perjantai 29. maaliskuuta 2013

Suomen cup I Vantaa

Viimeviikon lauantaina oli siis meijä Suomen kisakauden avaus, Suomen Cup I Vantaan Energia-Areenalla ! Autokyydit lähti Vantaalle vähän seittemän jälkeen ja heti kun päästiin paikanpäälle alkoi lämppä harkkasuokkaa varten. Puoltoista tuntia meni äkkiä ja sitten oltiinkin jo menossa matolle. Harkka oli perus siisti, kuvio ja tahtivirheitä lukuunottamatta joten, kisaan jäi paljon parantamisen varaa ( niinkuin aina (; ) videoanalyysien ja korjauksien jälkeen etsittiin Lotta ja Petra jotka oli siis tullut auttamaan meitä hiuksien ja meikkien laitossa koska meillä apu tosiaan on aina tarpeen ! :D

Saatiin suht nopeasti kaikille letit päähän sekä meikit naamaan ja kerettiin jopa melkein ajoissa syömään. Katsottiin vähän aikaa kisoja ja sitten oli aika mennä vetäseen puvut päälle ja aloittamaan kisalämppä. Pukkarissa huomattiin että kaikkien tavarat eivät olleet oikeilla paikoillaan ja takit,sukat ja säärystimet oli ties missä. Kaikki oli löytänut suunnilleen omat kamansa ja olivat valmiina laittamaan pukuja päälle, mutta Hennun ja Even puvut oli vielä kadoksissa. Siinä käännettiin koko pukkari moneen kertaan läpi mutta puvut ei löytynyt mistään?! Tässä vaiheessa oli pakko aloittaa lämppä joten valmentajat sekä vanhemmat jäivät haravoimaan pukkaria ja kisahallia. Pieni huoli siinä heräsi kun ei pukuja löytynyt ja aikaa vaan kului.

Kuva:Petri Vilhunen
Kisojen välissäkin kuulutettiin, että meiltä on kaks pukua kadoksissa, mutta ei vielläkään mitään kuulunut :s sitten kun oltiin jo valmiina lainaamaan Freyojen pukuja Empun ja Pinkun äitit tulee meidän luo puvut mukanaan!!! huhhuh mikä helpotus :) puvut oli jätetty johonkin ylätasanteen tolppaan roikkumaan. Siinä vaiheessa ei jaksettu miettiä miksi ja kuka, vaan keskityttiin helpottuneena kisaa. Näin jälkeenpäin ajateltuna ei tiedetä oliko joku ne tahaltaan kettuiltu (niinkun meillä on tapana sanoa :D) vai vahingossa ottettu (johon tietenkin mieluummin näistä kahesta halutaan uskoa), mutta olishan ne puvut silti voinut palauttaa sinne pukkariin niin oltais kovalta huolelta säästytty...Kisat sujui sulavasti ja meijän vuoro lähesty, siinä sitten tehtiin perus ohjelman läpikäymiset, tasapainot yms.

Tavoitteena meillä tässä kisassa oli rento vapautuneen näköinen varma suoritus ja se mielessä odotettiin omaa suoritusta jättisuurien alpenpatukoitten keskellä. Suoritus meni ihan siististi vaikkakin pieniä ärsyttäviä virheitä tulikin :/ mutta kaikilla oli se vapautunut tunne ja hyvä fiilis mitä lähdettiin hakemaan ja toivotaan, että se välitty yleisöllekkin :) Pisteitä saatiin TV. 4.75 AV. 2.65 EXE. 7.95 YHT. 15.35 ja oltiin todella tyytyväisiä ekoihin pisteisiimme suomessa naistensarjassa tosi kovien joukkueitten keskellä ! Tästä vaan kovalla tsempillä kevättä eteenpäin :) seuraavat kisat onkin viikon päästä hyvinkään martinhallissa. Ketäs kaikkia sinne on tulossa katsomaan ja kannustamaan ? mitä piditte meidän ja kaikkien muitten joukkueitten kevään ohjelmista ?
Kuva:Petri Vilhunen


Kuva:Ellepicture



Muistakaahan käydä kurkkaamassa myös aiempi koontipostaus! :)
 Ja vielä hyvää pääsiäistä kaikille ! :) <3


1 kommentti:

  1. Iloista Pääsiäistä!
    Upea kisa Vantaalla, jatkakaa samaa rataa! Ja nähdään Hyvinkäällä :-)

    VastaaPoista